Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

GrootGroenPlus volledig volgeboekt


De 32e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, die van 5 tot en met 7 oktober in Zundert (NL) wordt georganiseerd, is volledig volgeboekt. Wie zich nu nog aanmeldt, wordt rechtstreeks op de wachtlijst geplaatst. Met een divers gamma aan deelnemers wordt het volledige sortiment goed vertegenwoordigt, zoals inmiddels ook online in te zien is. De eerste versie van de plattegrond zal later deze week gepubliceerd gaan worden en de interactieve koppeling in de gratis beurs-app zal gelegd worden. Informatie over de opbouw zal begin september worden verzonden. 

 

Deelnemers worden daarom opgeroepen om hun profiel bij te werken en compleet te maken, zodat de meest actuele informatie kan worden meegenomen in de communicatie naar bezoekers en in de gedrukte media. De sluitingsdatum voor alle gedrukte media is 1 september. Binnenkort zal eveneens de Varb-koppeling gelegd worden; groene deelnemers wordt daarom verzocht om hun assortimentslijsten waar nodig alvast bij te werken.  

 

Voor eind augustus zullen ook allerlei tools in de deelnemersomgeving geplaatst worden om aan bezoekers de deelname kenbaar te maken en uiteraard om ze uit te nodigen.


Schermafbeelding 2022-08-25 om 22.22.46.png
Download onze app